Een registratie Totale femur "Revisie" bijwerken

Laatst bijgewerkt: 2022-09-20 14:38

Een "Revisie" registratie kan worden bijgewerkt zolang de registratie nog niet verzonden is. Als de status van een registratie "Opgeslagen" is, kan de registratie nog steeds worden bijgewerkt.

Om een "Revisie"-registratie voor het studieproject Orthopride totale femur bij te werken, selecteert u "Revisie" in het donkerblauwe linkermenu.

Wanneer u een versie van dit studieonderdeel selecteert, ziet u de overzichtstabel in het hoofdgedeelte van uw scherm. Deze tabel bevat onder andere: Registratie ID, Vooruitgang, Auteur, Co-auteur, Unieke ID, Business Key, Registratiecode, Rijksregisternummer van de patiënt…

Gebruik de filters in de kop van de tabel om de registratie te vinden die u wilt bijwerken.

Als u de registratie hebt gevonden, kunt u het onderzoeksformulier openen door op de overeenkomstige rij in de overzichtstabel te klikken.

U kunt de ontbrekende velden invullen en / of de eerder ingevulde velden in het onderzoeksformulier wijzigen.

Aan het eind van het onderzoeksformulier kunt u de registratie "Opslaan" of "Verzenden".

Als u de registratie opslaat, kunt u deze nog bewerken. Een verzonden registratie kan niet meer worden gewijzigd of verwijderd.

Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!

Deze documentatie is nog in opbouw. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, stuur ons dan een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!