De Orthopride Totale femur Gegevensverzamelingsdefinitie (HDBP0048)

Laatst bijgewerkt: 2022-10-25 15:51

In onderstaand bestand vind je de Data Collection Definition (DCD) van het project Orthopride Totale femur. Het is een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de 3 secties (Primo-implantatie, Revisie en Resectie) met veldnamen, formaten, waarden, validatieregels, helpteksten, waarschuwingsteksten, vertalingen,… Deze DCD werd gebruikt om de formulieren, csv's en API's voor dit project, die u ook in deze projecthandleiding kunt vinden.

Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!

Deze documentatie is nog in opbouw. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, stuur ons dan een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!