Toegang tot de HD4PD v2 applicatie

Laatst bijgewerkt: 2022-10-25 11:31

Om toegang te krijgen tot de applicatie HD4DP v2 (zowel de lokale versie als de website versie), moet u eerst een account aanvragen. Als u nog geen account heeft, lees dan eerst het artikel "Account aanvragen voor HD4DP v2".

Zodra uw account is aangemaakt, ontvangt u een e-mail met de volgende informatie (let op: de tekst tussen de [ ] wordt aangepast.):

  • Organisatie: [RIZIV nummer - Naam] 
  • Login: [email] 
  • Wachtwoord: [wachtwoord] 
  • Applicatie URL: [url] 

Met deze referenties heeft u toegang tot de applicatie HD4DP v2 van uw organisatie:

  1. Ga naar de url vermeld in de mail 
  2. Selecteer "uw organisatie" uit de lijst
  3. Uw organisatie: [RIZIV nummer–Naam] 
  4. Klik op "Volgende
  5. Vul uw "username" en "password"
  6. Klik op "Log in"
Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!

Deze documentatie is nog in opbouw. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, stuur ons dan een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!