Toegang tot fair.healthdata.be

Laatst bijgewerkt: 2022-11-20 19:36

Het FAIR-portaal van healthdata.be is openbaar toegankelijk via een webbrowser. Het webadres https://fair.healthdata.be brengt u naar de hoofdpagina van het portaal.

Op het FAIR-portaal is een specifieke pagina gecreëerd voor het project Orthopride Totale femur. Wanneer u in de zoekbalk "orthopride femur" invoert en op de knop "Go" drukt, vindt u het project in de lijst met zoekresultaten.

Als u op de projecttitel klikt, wordt u doorgestuurd naar de projectpagina op het FAIR-portaal van healthdata.be.

De huidige beschikbare bronnen zijn voornamelijk zogenaamde metadatabestanden. Ook middelen over het aantal inschrijvingen, unieke studieonderwerpen,… zijn gepland om op deze pagina beschikbaar te komen.

Deze documentatie wordt regelmatig bijgewerkt. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, maak dan een verzoek aan (type: verzoek om informatie) via ons portaal (https://sciensano.service-now.com/sp) of stuur ons een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!