Een Totale femur "Revisie" registratie vinden

Laatst bijgewerkt: 2023-04-04 13:50

Om een "Revisie" registratie voor het studieproject Orthopride totale femur te vinden, selecteert u "Revisie" in het donkerblauwe linkermenu.

Wanneer u een versie van dit studieonderdeel selecteert, ziet u de samenvattende tabel in het hoofdgedeelte van uw scherm. Deze tabel bevat onder andere: Registratie ID, Vooruitgang, Auteur, Co-auteur, Unieke ID, Business Key, Registratiecode, Rijksregisternummer van de patiënt…

In de koptekst van de overzichtstabel kunt u het filter onder elk kolomlabel gebruiken. In het onderstaande voorbeeld is in het filter (tekstveld) de achternaam "Khan" ingevoerd: als resultaat wordt alleen het record met "Khan" weergegeven.

This image has an empty alt attribute
Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!
Deze documentatie wordt regelmatig bijgewerkt. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, maak dan een verzoek aan (type: verzoek om informatie) via ons portaal (https://sciensano.service-now.com/sp) of stuur ons een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!