Naar het Orthopride Totale femur project navigeren

Laatst bijgewerkt: 2022-10-25 15:54

Als u bent ingelogd, ziet u de Welkomstpagina. In het linker donkerblauwe menu zie je alle studieprogramma's en projecten waartoe je toegang hebt.

Wanneer u het studieprogramma QERMID Orthopedie selecteert, ziet u de studieprojecten Orthopride HeupOrthopride Knie en Orthopride totale femur.

Selecteer het studieprojecten Orthopride total femur.

U zult zien dat het studieproject Orthopride Totale femur uit drie delen bestaat: Primo-implantatieRevisie en Resectie. : Primo-implantation, Revisie en Resectie.

Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!

Deze documentatie is nog in opbouw. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, stuur ons dan een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!