Een ZEPHYR "Follow-up" registratie bijwerken

Laatst bijgewerkt: 2023-04-11 11:42

Een "Follow-up" registratie kan worden bijgewerkt zolang de registratie nog niet is verzonden. Als de status van een registratie op "Opgeslagen" staat, kan de registratie nog worden bijgewerkt.

Om een "Follow-up" registratie voor het studieproject Endobronchiale klep bij te werken, selecteert u "Follow-up" in het donkerblauwe linkermenu.

Wanneer u een versie van dit studieonderdeel selecteert, ziet u de overzichtstabel in het hoofdgedeelte van uw scherm. Deze tabel bevat onder andere: Registratie ID, Vooruitgang, Auteur, Co-auteur, Unieke ID, Business Key, Registratiecode, Rijksregisternummer van de patiënt…

Gebruik de filters in de kop van de tabel om de registratie te vinden die u wilt bijwerken.

Als u de registratie hebt gevonden, kunt u het onderzoeksformulier openen door op de overeenkomstige rij in de overzichtstabel te klikken.

U kunt de ontbrekende velden invullen en / of de eerder ingevulde velden in het onderzoeksformulier wijzigen.

Aan het eind van het onderzoeksformulier kunt u de registratie "Opslaan" of "Verzenden".

Een registratie kan worden bijgewerkt zolang de registratie de status "Opgeslagen" heeft en zolang de registratie niet is verzonden. Een verzonden registratie kan niet meer worden gewijzigd of verwijderd.

Deze pagina werd vertaald met behulp van een automatische vertaalmachine met als doel om de inhoud sneller in uw taal te kunnen aanbieden. Een menselijke vertaler moet deze pagina nog beoordelen. Bijgevolg kan deze pagina nog grammaticale en andere taalfouten bevatten. Als u iets in de documentatie ziet dat niet correct is vertaald, neem dan contact met ons op via support.healthdata@sciensano.be (vergeet niet het webadres van de pagina te vermelden). Wij zullen de vertaling dan aanpassen. Bedankt!
Deze documentatie wordt regelmatig bijgewerkt. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, maak dan een verzoek aan (type: verzoek om informatie) via ons portaal (https://sciensano.service-now.com/sp) of stuur ons een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!