De ZEPHYR datacollectiedefinitie (HDBP0231)

Laatst bijgewerkt: 2023-08-08 15:12

In onderstaand bestand vind je de specificaties van de Data Collection Definition (DCD) van het project Unidirectional endobronchial valve for the treatment of pulmonary emphysema (Zephyr). Het is een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de 3 DCD's:

  • Primo-implantatie
  • Revisie
  • Resectie

met veldnamen, formaten, waarden, validatieregels, helpteksten, foutmeldingen, vertalingen ... Deze specificaties werden gebruikt voor het opstellen van de formulieren, csv's en API's in dit project welke u ook in deze projecthandleiding kunt vinden.

Deze documentatie wordt regelmatig bijgewerkt. We proberen de informatie zo correct, volledig en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als u desondanks iets in de documentatie ziet dat niet correct is, niet overeenkomt met uw ervaring, of verdere verduidelijking vereist, maak dan een verzoek aan (type: verzoek om informatie) via ons portaal (https://sciensano.service-now.com/sp) of stuur ons een e-mail via support.healthdata@sciensano.be om dit documentatieprobleem te melden. Vergeet niet de URL of het webadres van de pagina met het documentatieprobleem te vermelden. Wij zullen de documentatie dan aanpassen. Bedankt!